Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Ofertë 50% ulje vetëm sot. Për një kohë të limituar!

00

Ditë

04

Orë

09

Minuta

11

Seconda

Bërësi i kokoshkave: Krijioni momente magjike vetëm me një buton!

Vetëm Sot  2.990 Lekë 5.990

POROSIT TANI

Lugë Material Polycarbonate

1-Shtoni 60 -120 g misër kokoshkash.

2-Ju mund të vendosni gjalpë ose çokollatë dhe ta shkrini me avullin e nxehtë që nxjerrë aparati..

Vetëm sot 2.990Lekë 5.990

POROSIT TANI!

Teknologji shpërthimi me ajër të nxehtë.

1-SHKALLA SHPËRTHIMIT ME MASË 98%

Vetëm sot 2.990Lekë 5.990

POROSIT TANI!

Turbinë me ngrohje uniforme

Vetëm sot 2.990Lekë 5.990

POROSIT TANI!

Benefitet mjekësore të kokoshkave

Përmirësojnë sistemin e tretjes

Ulin kolesterolin

Të pasur në oksidantë

Ndihmojnë në Reduktimin e  depresionin

Ndihmojnë metabolizmin dhe shtojnë energji

Ndihmojnë në shëndetin e kockave

POROSIT TANI!

Shijojeni këtë video!

POROSIT TANI!

Porosit Tani & Merr 50 % ulje. Vepro!

00

Ditë

04

Orë

15

Minuta

12

Sekonda

POROSIT TANI!

Video tjetër demonstruese e fuqisë së bërësit të kokoshkave

  • Lutemi të siguroheni që i keni ngritur zërin

  • PROSIT TANI!

    Porosit Tani!

    Vetëm Sot 2.990 Lekë 5.990

    Kjo faqe shitje është ndërtuar nga luleshtrydhja.com