Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

0685709923

RRETH NESH

Mirë se vini në dyqanin online Luleshtrydhja Shop

Dyqani Online u krijua me 1 janar 2021 dhe është një nga furnizuesit kryesorë i produkteve (IT, Smart Home, Kancelarike, Guzhinë, Dekor dhe shumë kategori të tjera) për klientët në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Në faqen tonë në Facebook dhe Instagram dhe e-commerce do të gjeni produktet më të fundit nga prodhuesit më të njohur të pajisjeve të një game të gjërë kategorish.

Dyqani jonë online ofron llojet e mëposhtme të kategorive për klientët e saj:

-Kompjuter & Kancelari

-Shtëpia

-Elektronike

-Smartphone & Tablet

-Femra

-Meshkuj

-Femijë & Lodra

-Kujdesi Personal

-Makina & Motorr Aksesorë

-Libra

-Sport & Outdoor

-Të Personalizuara & Artizanale

Të gjitha çmimet e paraqitura në faqen e internetit janë me pakicë.

Një sistem fleksibël zbritjesh është i disponueshëm për tregtarët, bizneset që marrin një sasi të konsiderueshme produktesh. Nëse nuk po gjeni atë produkt që ju nevojitet në faqen tonë të internetit, ju lutemi, kontaktoni menaxherët tanë në çdo mënyrë të përshtatshme për ju dhe ne do t'ju ofrojmë një zgjidhje alternative të cilësisë së lartë.

Nëse jeni të interesuar për porosi me shumicë të produkteve tona na shkruani një e-mail ose telefononi një nga menaxherët tanë, ne do të përpiqemi të kontaktojmë me ju sa më parë të jetë e mundur.

Ndonjë pyetje?

Menaxherët tanë do t'ju këshillojnë për të gjitha çështjet që lidhen me porosinë tuaj, pagesën dhe dorëzimin.

Nëse jeni të interesuar për porosi me shumicë të produkteve tona na shkruani një e-mail ose telefononi një nga menaxherët tanë, ne do të përpiqemi të kontaktojmë me ju sa më parë të jetë e mundur.

Informacion ligjor i kompanisë:

Emri i dyqanit: Luleshtrydhja Shop

Numri i regjistrimit: Partnership

Adresa e zyrës administrative: Online Shop

ID e TVSH-së: Partnership

Numri telefonit: 0685709923

Email: [email protected]

Copyright © 2021 - Built with Luleshtrydhja Digital . All rights reserved.