Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Shtrydhëse Mesko 5.990 LEKE NGA 7.990 LEKE

SHENDETSHME| SHIJSHME | ORGANIKE

Të shijshme, Të lehta në përdorim për ju.

PINI LENGJE BIO 5.990 L
Ofertë e limituar!

Shtrydhëse Mesko MS 4126

SHTRYDHESE BEST-SELLING

SHTRYDHESE 5.990 LEKE NGA 7.990 LEKE

PO! DUA TA POROSIS TANI

(SPECIFIKA)

 • Shtrydhese Mesko MS 4126

 • Ju lejon te pergatisni lengje frutash dhe perimesh sipas deshires

 • Mjafton qe frutat dhe perimet te ndahen ne 2-3 pjese dhe te futen tek gypi shtrydhes me diameter 65 mm

 • Filtrimi i pjeseve behet ne menyre te perkryer duke lene ne njeren ene copat e frytave dhe ne anen tjeter lengu me me shume vitamina

 • Vellimi i gotes se copezave eshte (1.5L) dhe vellimi i gotes se lebgut eshte (0.45L)

 • Me sistem bllokimi i cili nuk lejon ndezjen e pajisjes nese mbyllja nuk eshte bere ne menyre te sakte 

 • Me dy nivele shpejtesie per shtrydhje sa me efikase

 • E mbyllur ne pjesen e siperme e cila nuk lejon qe ambjenti juaj te behet pis gjate shtrydhjes 

 • Fuqia maksimale eshte 600 W dhe minimale eshte 400 W  

 • Pastrohet lehtesisht si dhe mund te lahet ne lavastovilie  

 • Material inox dhe plastik te nderthurur 

 • Permasat jane 30,5 x 18,5 x 31 cm 

 • SHIJE TROPIKALE CDO DITE

  Zgjedhje perfekte për të ''humbur peshë shpejt'' duke shijuar.

  PO! DUA TA POROSIS TANI

  6 MUAJ GARANCI

  Kjo faqe shitje është ndërtua nga luleshtrydhja.com