Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

0685709923

Pagesa/Blerje me 0%TVSH

Mënyrat tona të pagesës janë:

Ju mund të paguani për porosinë tuaj në formë komode dhe të sigurt duke përdorur një nga metodat: në bazë të një faturë, kartë krediti VISA, kartë krediti Mastercard, PayPal, transfertë bankare ose pagesë në dorëzim. Duhet të keni parasysh se një transfertë bankare do të zgjasë disa ditë.


Informacion ligjor i kompanisë:

Emri i dyqanit: Luleshtrydhja Shop

Numri i regjistrimit: Partnership

Adresa e zyrës administrative: Online Shop

ID e TVSH-së: Partnership

Numri telefonit: 0685709923

email: [email protected]

Copyright © 2021 - Built with Luleshtrydhja Digital . All rights reserved.