Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

0685709923

Transporti dhe Dorëzimi

Ne dërgojmë nga magazina e partnerit tonë Aladini me bazë në Tiranë (Shqipëri) me porosi në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni si dhe në të gjitha vendet e BE-së dhe në mbarë botën.


Informacion ligjor i kompanisë:

Emri i dyqanit: Luleshtrydhja Shop

Numri i regjistrimit: Partnership

Adresa e zyrës administrative: Online Shop

ID e TVSH-së: Partnership

Numri telefonit: 0685709923

email: [email protected]

Copyright © 2021 - Built with Luleshtrydhja Digital . All rights reserved.